Alpha cursus

Als je op zoek bent naar een Alpha Cursus in Ede, dan kan je die volgen bij diverse gemeenten in Ede. Ook wij geven je graag de mogelijkheid om een Alpha Cursus te volgen. Een Alpha Cursus geeft je de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het christelijke geloof.

Wat is een Alpha Cursus?

    • Elke avond begint met een heerlijk diner
    • Laagdrempelige kennismaking met christelijk geloof
    • Een vaste gespreksgroep
    • Het is helemaal gratis!
    • Inclusief doventolk, dus ook geschikt voor doven en slechthorenden!

Interesse? Kom naar de info-avond!

Je maakt eerst kennis met ons en wij met jou. Dat doen we door middel van een info-avond. Tijdens de info-avond kan jij je definitief inschrijven voor de cursus. De info-avond zal dit jaar gehouden worden op 5 oktober 2020. Vanaf 18:30 kan je, nadat je jezelf hebt aangemeld, inlopen in de Goede Hederkerk, Ganzeweide 17, Ede. Wil jij je aanmelden voor de info-avond of meer weten? Stuur een mailtje naar alpha@opdoortocht.nl.

Actuele Alpha cursus in Ede vinden

De Alpha cursus van onze gemeente loopt van oktober tot en met december. Sommige gemeenten in Ede bieden een cursus aan vanaf januari. In principe kan je het hele jaar door een Alpha cursus volgen. Voor informatie over de actuele cursussen in Ede kan je het beste kijken op: https://www.alpha-ede.nl/index.php/waar-en-wanneervind-een-cursus/. Voer je plaatsnaam in en vind de cursus die bij jou past!

Alpha cursus voor doven en slechthorenden

De Alpha cursus in onze gemeente is ook geschikt voor doven en slechthorenden. Elke avond is een doventolk aanwezig. Bekijk het filmpje van Jochem hieronder voor meer informatie!