Activiteiten

Activiteiten


SAMEN GEMEENTE ZIJN

Binnen onze gemeente zijn wij graag samen. Met elkaar willen we meer leren over God om op deze manier te groeien in ons geloof. Wij organiseren daarom ook verschillende activiteiten voor mensen binnen, maar vooral ook voor mensen van buiten onze gemeente. Je kunt hierbij denken aan jeugdwerk, Alpha cursussen en OpenKerk. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over deze, en andere activiteiten.

18feb

Wandelontmoeting

zondag, Station Ede_Wageningen
21mrt

Informatiebijeenkomst

woensdag, Goede Herderkerk

KINDERPASTORAAT


Het kinderpastoraat is gericht op het (geestelijk) welzijn van kinderen (0 tot en met 12 jaar) en de ouders/ verzorgers die voor hen verantwoordelijk zijn, binnen de gemeente.


BEVRIJDINGSPASTORAAT


Al vele jaren is er in de gemeente ‘Op Doortocht’ een team actief voor bevrijding en gebed. Wij willen er graag zijn voor gemeenteleden die blokkades ervaren in hun leven en daardoor niet kunnen groeien naar het plan wat God met hen heeft.


ALPHACURSUS


Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

We beginnen met een maaltijd waar alle ruimte is om elkaar beter te leren kennen. Er is een korte inspirerende inleiding over het onderwerp van die avond waarna we in kleine groepjes uiteen gaan om door te praten. Alle vragen mogen gesteld worden. Samen gaan we op zoek naar antwoorden. De cursus bestaat uit 11 maandagavonden en een zaterdag.

Wil je eerst wat meer informatie? Kom dan naar de vrijblijvende informatie-avond op maandag 18 september om 18.30 in de Goede Herderkerk.

Voor aanmelden/info over deelname kun je mailen naar: alpha@opdoortocht.nl of bellen naar Wilma Paauw 0318 641 624

Van harte welkom!

We zien er naar uit om je te ontmoeten,

Het Alpha-team
HUISKRING

Voor mensen die zich verbonden voelen met de Baptisten Gemeente Op Doortocht kennen we de huiskamerkring. Het kringenseizoen loopt van oktober tot mei/juni. Elke 2e en 4e dinsdag van de maand komen de kringen bij elkaar. De groepen zijn op dit moment gemêleerd in leeftijd en worden globaal ingedeeld op postcode. Lees meer…KOPPELING

De Koppeling is een activiteit voor mensen die recent lid of vriend van de gemeente geworden zijn.  We willen deze groep nieuwe mensen een stukje op weg helpen bij het verder kennismaken met onze gemeente. Lees meer…