Activiteiten

Activiteiten


SAMEN GEMEENTE ZIJN

Binnen onze gemeente zijn wij graag samen. Met elkaar willen we meer leren over God om op deze manier te groeien in ons geloof. Wij organiseren daarom ook verschillende activiteiten voor mensen binnen, maar vooral ook voor mensen van buiten onze gemeente. Je kunt hierbij denken aan jeugdwerk, Alpha cursussen en OpenKerk. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over deze, en andere activiteiten.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

  • Levensbron - Dienst in gebarentaal

    14 februari 2021

Alle activiteiten

KINDERPASTORAAT


Het kinderpastoraat is gericht op het (geestelijk) welzijn van kinderen (0 tot en met 12 jaar) en de ouders/ verzorgers die voor hen verantwoordelijk zijn, binnen de gemeente.


BEVRIJDINGSPASTORAAT


Al vele jaren is er in de gemeente ‘Op Doortocht’ een team actief voor bevrijding en gebed. Wij willen er graag zijn voor gemeenteleden die blokkades ervaren in hun leven en daardoor niet kunnen groeien naar het plan wat God met hen heeft.


HUISKRING

Voor mensen die zich verbonden voelen met de Baptisten Gemeente Op Doortocht kennen we de huiskamerkring. Het kringenseizoen loopt van oktober tot mei/juni. Elke 2e en 4e dinsdag van de maand komen de kringen bij elkaar. De groepen zijn op dit moment gemêleerd in leeftijd en worden globaal ingedeeld op postcode. Lees meer…
KOPPELING

De Koppeling is een activiteit voor mensen die recent lid of vriend van de gemeente geworden zijn.  We willen deze groep nieuwe mensen een stukje op weg helpen bij het verder kennismaken met onze gemeente. Lees meer…