Vacature: Jongerenwerker

DE FUNCTIE

Je begeleidt het team van jeugdleiders, rust hen toe, geeft leiding aan de gezamenlijke jeugdactiviteiten en verleent pastoraat aan tieners. Als jongerenwerker heb je regelmatig overleg met de andere stafleden om zo ook de verbinding met het overige gemeentewerk te ontwikkelen.

In het jongerenwerk is gekozen voor begeleiding door het LEF trainingsprogramma van de Navigators. Mede om die reden zal de huidige jongerenwerker naast jou nog enkele maanden aanblijven om de voortgang van dit traject te kunnen waarborgen. Je aanstelling is per 1 september of uiterlijk per 1 oktober voor 12 uur per week. Op termijn kan dit uitgebreid worden naar 16 uur per week. Wij verwachten dat jij het 2 jarige LEF trainingsprogramma zult volgen samen met enkele jeugdleiders uit de gemeente.

JOUW PROFIEL

Je hebt een levende relatie met God en bent een voorbeeld voor jongeren. Je bent (of wordt) lid van de Baptistengemeente Op Doortocht en woont in Ede of omgeving. Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken, waarbij werktijden flexibel worden ingevuld. Natuurlijk heb je aantoonbare affiniteit met tieners, bij voorkeur met een afgeronde opleiding als jongerenwerker en een goede kennis van de Bijbel. Je hebt HBO werk- en denkniveau.

WAT BIEDEN WIJ

We bieden je een uitdagende baan in een dynamische gemeente. Je ontvangt een vergoeding volgens de richtlijnen van de Unie van Baptistengemeenten in Nederland + onkosten voor het volgen van het LEF traject.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met onze voorganger Gijs Lammerts van Bueren voorganger@opdoortocht.nl of 06-51295593. De huidige jongerenwerker is via hem of na 14 augustus bereikbaar voor meer informatie.

SOLLICITEREN?

Je sollicitatie inclusief motivatie en CV kan je tot uiterlijk 20 augustus sturen naar secretariaat@opdoortocht.nl

share