Nieuwe website is online!

Nieuwe website is online!

Naast het mooie resultaat van de afgelopen burendag is er nog meer resultaat geboekt: de nieuwe website staat online! Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de opzet en de vormgeving van de website. Hiervoor is er gekeken naar welke informatie er getoond moet worden en welke functionaliteit dit platform zou moeten hebben. Vandaag, 24 september, is het eerste gedeelte van de website afgerond.

Dit deel van de website toont aan de bezoeker informatie over de gemeente. Bij deze informatie kan je denken aan samenkomst-tijden, belangrijke activiteiten en preekschema’s. Ook is het mogelijk om via dit openbare gedeelte van de website preken terug te kijken van afgelopen samenkomsten.

De volgende informatie is tot nu toe te vinden op de website:

Home (Startpagina)

  • Informatie over de visie, missie en motivatie van onze gemeente.
  • Een korte agenda met aankomende evenementen (met een link naar een uitgebreide agenda)
  • Korte informatie over verschillende activiteiten binnen de gemeente.

Actueel

  • Een preekschema met informatie over de samenkomsten.
  • Een korte lijst met preken van eerdere samenkomsten (met een link naar een uitgebreid preekarchief).
  • Informatie over enkele activiteiten binnen de gemeente.

Contact

  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan de gemeente.
  • Contactgegevens inclusief kaart met locatie van de Goede Herder Kerk.

 

INSITE

De huidige content van de website zal de komende tijd nog worden aangepast en aangevuld. Zo komt er op het openbare gedeelte meer informatie over bijvoorbeeld de jeugdgroepen en verschillende activiteiten. Hierna gaan wij verder aan het ontwikkelen van Insite. Insite is het beveiligde gedeelte van de website waar alleen gemeenteleden op kunnen. Wij hebben hier de eerste hand al aan gelegd en zullen de komende tijd ervoor zorgen dat deze functioneel wordt. Let op: Het is op dit moment dus ook nog niet mogelijk om in te loggen op de website.

Daarnaast willen wij graag feedback ontvangen op de website. Klopt er iets niet? Mis je nog iets? Of zou je graag willen dat jouw activiteit of artikel toegevoegd wordt aan de website, laat het ons dan weten! Je kunt ons bereiken op het volgende mailadres: webmaster@opdoortocht.nl

 

share

Geef een reactie